Smart Lighting & DESIGN 2018

(op onze Dlog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Gisteren in Den Bosch een bezoek gebracht aan de smartlighting & design 2018 beurs om het laatste op het gebied van LED te zien en te horen in de presentaties. Vaak niet eenduidig, maar het is nog steeds een techniek in ontwikkeling. Ook op Smart Lighting & DESIGN 2018 zie je dat er veel technieken ontwikkeld worden om mensen te ondersteunen in hun werk.

Het besef dat juist door te investeren in de omstandigheden waarin mensen werken, er beter gepresteerd wordt en men minder vaak ziek is, lijkt goed doorgedrongen. Daarentegen waren er opvallend weinig combinaties met groen te zien. 

Onderstaande oplossingen vielen ons op:

noviteiten te over, rechts een lamp die zich tergend langzaam optrekt en daarmee ander licht verspreid en veel daglicht simulatie…

OLED, de opvolger van LED?!..

Led icm bergkristal, zwaar maar fraai…

..en tips te over!

Onderstaand artikel geeft overigens weer een nog veel eco-vriendelijkere oplossing dan LED om verlichting mee te maken.

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

Eerdere posts die je misschien interessant vindt:

tussen-het-groen-werken

“Using Plants As Lights & More”

bron materia

What if, instead of turning on the lights when it gets dark, you could read by the light produced by your plant? This week, we show you two projects that use plants as light source!

lees verder bij materia

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: