Het was wel een heel lange vakantie…

(op onze blog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Na het gebruikelijke zomerreces heeft het even geduurd maar we zijn weer in de lucht. Het bleek dat de regels die wij hanteerden voor onze D-log inmiddels enigszins zijn bijgesteld en dat leverde een flinke hoeveelheid werk op om aan te passen. Als je nu overigens door de D-log gaat zie je geen beelden meer. De bron stond overal netjes bij, maar het bleek toch wat gecompliceerder dan voorzien. Maar alle nieuwe berichten zijn wel weer voorzien van afbeeldingen, dus in no-time ziet alles er weer een stuk gezelliger uit.

En verder is het hartstikke druk waarbij we gelukkig merken dat er steeds meer belangstelling is voor circulair ontworpen interieurs. Dus het oppakken van een dagelijks D-log berichtje wat ons bezighoudt/ opvalt aan de beleving rondom duurzaamheid, werd steeds een beetje vooruitgeschoven….maar niet meer. Ondertussen is er, een nieuw logo ontworpen, een vast format bedacht en voor hen die vergeten zijn hoe ik er uit zag een nieuw kiekje gemaakt.

Wij zitten weer vol inspiratie om leuke dingen te laten zien, hoop jullie commentaar en reacties weer geregeld voorbij te zien komen. En mocht je iets zien wat volgens jou in strijd is met de regels omtrent bloggen en of privacy, laat het vooral weten dan doen we er wat aan!

foto Rob Nijhuis

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

Eerdere posts die je misschien interessant vindt:

Transformeren kun je leren

aanpassen-van-leegstand

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      
Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren op content op basis van de volgende sites:
iusmentis.com
curation.nl
charlotteslaw.nl
Mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappieOffice”.
Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: