Herbestemming kerk op low budget

wijze verkregen door plaatsing

multifunctioneel blok

Door op een tactische manier gebruik te maken van een multifunctioneel blok waarin diverse functies worden herbergt, krijgt de kerk andere indeling mogelijkheden en kunnen andere activiteiten rondom en op het blok plaatsvinden: simpel en doeltreffend.
Door op een dergelijke manier naar een ruimte te kijken kan een echte verbouwing soms achterwege blijven en kun je met wat kleine bouwkundige aanpassingen het verschil maken. We kunnen je hierin bijstaan,voor de onderstaande projecten hebben we dat al gedaan,
Commercial_3_1
Meubel als roomdevider, wat zorgt voor open secretariaat en spreekruimte icm kantoor
Store_2_1
Entresol opgebouwd met metalen frame dat dient als scheiding tussen spreekruimte, showroom, noviteiten plein, opslag en kastruimte
Commercial_2_3_thumb
Onder het schip van een kerk staan twee grote service ruimten geplaatst waarin de trappen, lift, bergingen, pantries en toiletten zijn geplaatst wat de mogelijkheid over laat om de kerk verder helemaal open te laten…..
Interesse om hierover eens verder te brainstormen onder het genot van een bakje koffie? neem contact op 
Lees verder…. (bron architectuur.nl)

De Nieuwe Kerk in Zierikzee is in april heropend. Het Rijksmonument is voor de herhuisvesting gerestaureerd en opgewaardeerd tot een inzetbare evenementenruimte. Met enkele slimme, eenvoudige ingrepen draagt de Nieuwe Kerk bij aan het versterken van het Kerkplein en daarmee aan de positie van Zierikzee als ‘culturele entree’ van Schouwen-Duiveland. In het ontwerp van GROUP A verbindt een ‘loper’ het Kerkplein met het interieur van de kerk. Buiten manifesteert deze zich als projectie op het plein, binnen als de nieuwe gietvloer in het midden van de kerkzaal.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: