Bron beeld header www.building026.nl

#Herbestemmen in Arnhem van Biep naar Beauty

Grootschalige herbestemming vastgoed vindt in Arnhem plaats en moet de stad een boost geven waarin oa opgenomen een tranformatie van Biep naar een prachtig multifunctioneel gebouw. Onderstaand artikel betreft de samenwerking tussen aannemer en projectmanagement en het maken van een flexibele invulling alsook fysieke verbindingen voor gebruiker en passant.

 

Bron www.building026.nlArenacum-Building026 (1)

 

Tranformatie van gebouwen wint gelukkig terrein. Mede door een soepelere regelgeving worden herbestemmings trajecten korter en risico’s beter vooraf in te schatten. Doordat transformatie in de basis altijd energetisch duurzamer is dan nieuwbouw is het meer dan goed nieuws te noemen dat nu ook de mindset van veel opdrachtgevers waaronder overheden aan het veranderen is.

Ben jij geïnteresseerd naar de mogelijkheden wat we voor jou huisvesting kunnen betekenen? Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe jij je steentje kan bijdragen door je duurzame huisvesting als bedrijfsmiddel in te zetten of beter/ je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook!

Denk je dat dit bericht voor iemand anders ook interessant is binnen jouw netwerk? Stuur het vooral door of geef het een like want er is geen mooiere binnenkomer dan via de rode loper van een positief ambassadeur…lees verder bovenstaand artikel

Eerdere posts die je misschien ook interessant vindt:

Flexibel herbestemmen

Basisregel voor een geslaagde gebiedstransformatie: spaces makes places not buildings

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: