Elite BOKSEN, 6 weken trainen als een topsporter

 (op onze Dlog kun je lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)
Middels de VERON kom ik geregeld bij ondernemers over de vloer en voor mijn werk maak ik ontwerpen van interieurs voor de zakelijke markt. Wat ik vaak hoor is de klacht dat mensen zich niet optimaal voelen. Enerzijds is overgewicht op de werkvloer een energie-slurper met veel nare bijwerkingen. Anderzijds voelt men zich in het algemeen niet fit. Mensen beseffen het zich zelf ook en zijn soms zelfs al bezig met een personal trainer. Hierin moet direct resultaat geboekt maar nadat het volgen van dieet en training stopt, komen de oude klachten direct weer terug en vaak nog heftiger. Het Jo-jo effect is begonnen!

Andere aanpak

Dat moet anders kunnen en daarom hebben we bij Waalsport (waar ik bokstrainingen verzorg) de handen in één geslagen met Mack Gym om hieraan invulling te geven. Wij willen mensen tonen in een korte en fysiek pittige periode, hoe het voelt om hard met je zelf aan de slag te gaan en op dusdanige manier dat je het ook vol gaat houden op de lange termijn. Het idee voor Elite boksen was geboren. We gebruiken boksen hierbij als tool omdat het fantastische workout voor het gehele lijf is. Doe mee en dompel je 6 weken onder in de wereld van de topsporter. Zie onderstaande aanbod…

ELITE BOXING
6 weken trainen als een topsporter!
Van 28 mei tot 6 juli organiseert Sportcentrum Waalsport samen met Boksschool Mack Gym de eerste editie ELITE BOXING.
6 weken bokstraining
Bokstrainers Hubert van Keulen, Jochen Mack en Stephan Bussing dagen je uit om 6 weken lang kennis te maken met boksen en toe te werken naar een sportieve bokswedstrijd. De 10 trainingen vinden plaats op maandag- en donderdagochtend van 07.00 uur – 08.30 uur, bij Waalsport óf bij Mack Gym.
Krachttraining
Elite Boxers krijgen naast bokstraining tweemaal krachttraining van fysiek trainer Pierre Verkroost. Pierre Verkroost is ondermeer fysiek trainer van topjudoka Tessie Savelkouls en topgewichtheffer Enzo Kuworge.
Sportmassage
Bij inspanning hoort ontspanning. Inbegrepen zijn 2 sportmassages van sportmasseur Véronique van Zuidam.
Voeding
Als topsporter moet je constant keuzes maken, ook over voeding is een belangrijk onderwerp. Martijn Hoekstra vertelt hierover in zijn lezing “Voeding en Topsport”.
Start kit
Uiteraard ontvangen Elite Boxers bij de start de belangrijkste boxing gear: bokshandschoenen, bandages, springtouw en bitje.
Ter afsluiting
Op een gezamenlijk te bepalen moment gaan we de ring in voor een onderlinge sportieve bokswedstrijd!
Voor wie?
Voor iedereen die met ons én met zichzelf deze sportieve boksuitdaging wil aangaan. Alleen of samen met vrienden of collega’s!
Kosten
€ 400,00 (ex btw)
Locaties
Sportcentrum Waalsport
Oude Groenestraat 6a
6678 MB  Oosterhout (Nijmegen Noord)
en
Mack Gym
Roggeweg 8 D/E
6534 AJ  Nijmegen
Info
Voor meer info en overleg bel je met bokstrainer Hubert van Keulen.
Tel. 0654901556
Meedoen?
Je kunt je inschrijven via de volgende link:

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een kantoor waar het bruist van energieke mensen? Wij maken plannen die niet ophouden bij de voordeur? Wij kunnen je helpen in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek, beweging  en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking.

Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.

      

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: