Echt bottum-up je kantoor inrichten, het kan:

(op onze Dlog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Echt bottum-up je kantoor inrichten, het kan en moet want gedrag bepaalt veelal het succes van nieuwe kantoor-concepten. Anders gezegd lukt het om de mensen mee te krijgen om een kantoor te gebruiken zoals het bedacht is. Uit onderzoek blijkt dat kantoren die anders worden ingericht naast een verbetering voor het personeel tevens een beter bedrijfsresultaat opleveren. Meer open kantoren bieden de meeste kans op een ideale werkomgeving waarbij wél aan alle randvoorwaarden qua functionaliteiten, comfort en beleving moet zijn voldaan. Vergaderen, concentratie werkplekken, overleg en bel plekken; het is een greep aan opties die aanwezig dienen te zijn.

Naast de fijne beleving van een open kantoor zijn er meer winstpunten te behalen met een goed doordacht plan. Denk daarbij aan duurzaamheid inpassen in je inrichtingsplannen. Doordat er een gezond binnenklimaat heerst zijn er geen vluchtige stoffen, weinig stof en veel zuurstof in de lucht.

Door samen met de gebruikers de keuzes voor het ontwerp te maken is betrokkenheid van de werknemers het grootst. Hiermee heb je tevens de grootste kans van slagen om het gedrag van mensen te veranderen, want 80% van het succes van een ander kantoor hangt daar van af.  En als het gedrag van werknemers op kantoor verandert dan gaat dat thuis ook gebeuren…. 

Onze visie op hoe een kantoor moet worden ingericht, beginnend met de mensen die er werken, (click op de afbeelding) staat online.

 

Wij geloven in een HappiEoffice voor iedereen: je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Dat doen we niet alleen maar samen met een aantal partijen. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder. ….

…we zijn benieuwd naar wat je er van vindt!?

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

Eerdere posts die je misschien interessant vindt:

tussen-het-groen-werken

 

Minder lichamelijke en mentale druk door goede werkplek

bron centrumfacilitair.nl

‘Gezonde voeding in het bedrijfsrestaurant en ontspanningsmogelijkheden zijn veel minder belangrijk dan de inrichting van de werkplek. Dit vindt meer dan de helft van de werknemers, die werden ondervraagd in een onderzoek onder 821 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar.’

‘Volgens 55 procent van de ondervraagden spelen zaken als licht, goede klimaatbeheersing en planten op de werkplek een cruciale rol om de lichamelijke en mentale werkdruk te verminderen.”

’’ De top 5 van meeste belangrijke faciliteiten volgens de werknemers:

1. Flexibele werktijden en vakantiedagen

2. Inrichting werkplek (licht, open, goede klimaatbeheersing, planten)

3. Beschikking over moderne hulpmiddelen die mijn werk makkelijker en veiliger maken

4. Vrijheid samenstelling van het eigen arbeidsvoorwaardenpakket

5. Regelmatige feedback over mijn functioneren

lees verder…

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      

 

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: