Duurzame materialen…

(op onze blog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Voor deze zolder ruimte hebben we een plan mogen maken voor de verbouw en ook de afbouw begeleid. De renovatie is gedaan met natuurlijke materialen of wat zo dicht mogelijk in de buurt komt. Eetbare verf van Amazona, meubels opgetrokken uit Ecoplex en Ecoboard, en hout als constructie materiaal voor dak-opvang en scheidingswanden. Alles vrij van uitstoot van schadelijke stoffen. Binnenkort volgen de foto’s van het eindresultaat…..

Natuurlijke materialen zijn overigens niet alleen in trek om te renoveren. Uiteraard kun je er ook nieuw mee bouwen zodat je een (h)eerlijke gezonde ruimte om je heen ervaart. Toch is de bouw een sector die niet graag nieuwe materialen uitprobeert en dat is jammer want er zijn legio alternatieven om traditionele oplossingen te vervangen. Om daarin een drempel weg te nemen organiseert materia diverse lezingen. Zie verder onderstaande link over aantrekkelijke duurzame materialen…

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

Invitation to Materia Events in December!

bron materia

click op de afbeelding om het hele artikel te lezen bij de bron:

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      

 

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren op content op basis van de volgende sites:
iusmentis.com
curation.nl
charlotteslaw.nl
Mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.
Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: