Duurzaam betekent ook beter presteren

(op onze Dlog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Duurzaam betekent ook beter presteren. Uit het onderstaande artikel kun je opmaken dat veel bedrijven duurzame investeringen vaak niet als primair doel hebben. Toch zit daar een misvatting want juist door te investeren in de omstandigheden waarin mensen werken, wordt er beter gepresteerd en is men minder vaak ziek. Maar hoe maak je de slag naar een beter klimaat?

Investeer in natuurlijke materialen, meer daglicht en frisse lucht zijn hierbij het laaghangend fruit. Groen werkt daarbij twee kanten op: het verbetert de lucht kwaliteit maar ook het zicht op groen stemt mensen beter: Duurzaam betekent ook beter presteren!

We kunnen je erbij helpen om de keuzes hierin te maken met de gebruikers, zodat alle gekozen oplossingen vervat worden in een plan wat gedragen wordt binnen de organisatie.

Onderstaande oplossingen hebben we toegepast in verschillende projecten om “met groen aan het werk”te gaan. Kijk vooral ook even naar het  onderstaand artikel….

Een patio in het tot kantoor getransformeerde magazijn, met veel groen en daglicht…

..geïntegreerd in de werkplek…

..of centraal geplaatst in het trappenhuis!(ism Valery Chong)

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

Eerdere posts die je misschien interessant vindt:

tussen-het-groen-werken

‘Verduurzaming veel meer dan een verplichting’

bron www.centrumfacilitair.nl

Het lijkt vooral het grote publiek te zijn dat nog niet helemaal beseft dat het aan de slag moet met verduurzaming. Veel mensen zijn inmiddels op de hoogte van de klimaatproblematiek, maar daadwerkelijk investeren in duurzaamheid is een stap die nog nauwelijks wordt gemaakt. Zo heeft een gemiddeld jarendertighuis geen A-label, maar wordt vaak mooier gevonden dan een nieuwbouwwoning. lees verder bij bron www.centrumfacilitair.nl

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      

 

Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren, mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren. Alvast dank voor uw medewerking
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappiEoffice”.

 

 

 

 

 

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: