BELLA ITALIA

Op onze Dlog kun je lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Deze week is in Milaan de meubelbeurs van 2018: Salone del Mobile 2018. Naast noviteiten zie je steeds meer kantoor-concepten gepresenteerd worden. Want iedereen is op zoek naar de beste manier om gedragsverandering op de werkvloer aan de de man te brengen. Een kijkje bij bella-italia.

Want nieuwe kantoor-concepten zijn nodig om anders te gaan werken. We zitten te veel, overleggen vaak te rigide en verblijven in ruimten waarin weinig licht en verse lucht binnenkomt. Door samen met de gebruikers de keuzes voor het ontwerp te maken is de betrokkenheid het grootst en daarmee is tevens de grootste kans van slagen om het gedrag van werknemers te veranderen. Dat de je binnen goed voor je mensen zorgt wil je ook uitstralen aan de buitenkant. Huisvesting is geen kostenpost maar een bedrijfsmiddel…..je visitekaartje naar klant en personeel.

Om het kantoor nog succesvoller in te zetten moet je ook daarbuiten kijken. Het leven bestaat niet uit werken of wonen maar uit veel meer zaken die prima naast elkaar in een wijk/ gebouw kunnen plaatsvinden en elkaar versterken. Kantoren die vaak aangevuld worden met nieuwe activiteiten waar vanuit de gebruiker behoefte aan is hebben een grotere beleving rondom het gebouw.

Onderstaand verschillende presentaties van inrichtings concepten tijdens de Salone Milaan. Lees verder onderstaand artikel of click op onderstaande afbeelding om meer te lezen hoe wij het ontwerpproces voor je kunnen inkleden….

Wij geloven in een HappiEoffice voor iedereen: je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Dat doen we niet alleen maar samen met een aantal partijen. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder…..

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

Salone Milaan 2018:

Moooi door de ogen van Concrete

bron de architect

Salone Milaan 2018 Moooi door de ogen van Concrete, beeld Harm Tilman

Door Harm Tilman – Concrete werd door Moooi gevraagd een deel van haar showroom op de Salone in te richten en verplaatste daarvoor haar kantoor tijdelijk van Amsterdam naar Milaan. Resultaat: een werkomgeving die werkt en die dankzij de producten van Moooi een huiselijke sfeer krijgt.

 Milan Design Week 2018 survival kit, our must-see Milan itinerary & preview of Salone del Mobile 2018.

bron Yellowtrace

There is no doubt Salone del Mobile and Milan Design Week are bigger than Ben-Hur. The events seem to grow each year, and even for the seasoned pro over here, it feels slightly daunting to give you a full rundown of what you can expect. Having said that, I couldn’t help but share some of the events, installations and products I’m looking forward to seeing this year. I hope this list will assist you in planning your own Milan Design Week 2018 agenda.

lees verder…

Salone del Mobile 2018 Nothing New Fondazione Lensvelt

bron Lensvelt

Image: Isabelle Wenzel

Lensvelt will exhibit -Nothing New- this year at the Salone del Mobile in Milan. The distinctive Dutch furniture label will not be showing a new product. Lensvelt creates sustainable, timeless designs. It only develops new products when there is a need for it – when current furniture no longer satisfies, improvements are desired or other needs have arisen.
Curator, entrepreneur and publicist Anne van de Zwaag conceived the ingenious concept for -Nothing New- lees meer

Goed om te weten:

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
      

 

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: