Bak ze bruin en duurzaam

(op onze blog kun je iedere dag lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam)

Om gelijk een beetje in de sfeer te komen wat foto’s met suikergoed en zoetigheid. Hoort toch bij deze tijd van het jaar.

Maar deze bakker wilt verder dan alleen maar verkoop van lekkernijen. Wij mochten voor de verbouw een plan maken om van een oud uitgeleefd winkelpand, met nagenoeg geen budget, een fris ogende bakkerij/winkel te maken. Door veel her te gebruiken (spots maar niet aan het plafond maar aan een kabelgoot) en eenvoudige materialen te plaatsen (omtimmering en maatwerk van gebruikte grenen planken; eigentijds en makkelijk te scheiden), aanschaf tweedehands spullen denken we een heel eind gekomen te zijn. Uiteraard met inzet van zoveel mogelijk emissieloze materialen waar niet alleen de bezoeker maar ook het personeel van profiteert.

Wat ons betreft mijnheer de bakker: Bak ze bruin en duurzaam!

foto van Foto Miramat

foto van Foto Miramat

foto van Foto Miramat

foto van Foto Miramat

Duurzaamheid heeft nog steeds voor veel mensen een hoog alternatief gehalte en ook een beeld van hoge kosten. Naast simpelweg veel her te gebruiken zijn er ook meer grootschalige manieren van werken denkbaar, zie onderstaand artikel over het ZERO house van …..Zonder labeling vanuit overheidswege van de gebruikte materialen maar zuiver op basis van goed(e) doordachte intenties bouwen, chapeau! 

Plannen maken…?!

Wil jij ook graag een plan wat niet ophoudt bij de voordeur? Wij kunnen je helpen bij het implementeren ervan in je verbouw en interieur plannen voor je woning , kantoor  of andersoortige ruimte met meer beleving en comfort. Duurzaamheid, flexibliteit, goede acoustiek en gezond materiaalgebruik zijn hierbij onze standaard.  

Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder met het maken van plannen waarbij we je als meerwaarde laten zien hoe je door in te zetten op duurzame huisvesting je optimaal kunt voelen….. en het levert nog geld op ook! 

Like, deel of commentaar….graag!!

bron materia.nl/zero-house foto Endeavour Centre

Goed om te weten

www.hvk-ontwerp.eu
www.ontwerp-duurzaam.nl 
www.plafondkast.nl
ALS JE PLANNEN WILT MAKEN VOOR WONEN OF WERKEN, door je huisvesting in te zetten om je optimaal te voelen….. Kijk op of neem contact op, we helpen je graag en goed verder. 
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING THUIS
IK WIL EEN PLAN VOOR EEN FEEL-GOOD OMGEVING KANTOOR
Disclaimer: wij trachten als gentlemen te handelen en te cureren op content op basis van de volgende sites:
iusmentis.com
curation.nl
charlotteslaw.nl
Mochten er ondanks de grote zorg toch zaken niet naar wens zijn of is er een andersoortig hiaat, stellen wij het zeer op prijs om hiervan op de hoogte gesteld te worden en doen wij er alles aan eea zo snel mogelijk te corrigeren.Alvast dank voor uw medewerking
Wil je (een deel van) dit blog bericht gebruiken, zorg dan altijd voor een duidelijke vermelding van txt incl. werkende link:
“Door Hubert van Keulen, van Keulen Ontwerp. Ga naar www.hvk-ontwerp.eu voor het aanvragen van meer info of de white paper “HappieOffice”.
Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: